ДСНС: за добу на Одещині сталось 6 пожеж

ДСНС: за добу на Одещині сталось 6 пожеж

Співробітники Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Одеській області оприлюднили інформацію про реагування на надзвичайні події минулої доби. 

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі ГУ ДСНС України в Одеській області. 

У повідомленні рятувальників сказано: 

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ ЗА МИНУЛУ ДОБУ ↘️

⚫️Подій — 11.

◾️Пожеж — 6: по місту Одеса — 4, по області — 2.

▪️Резонансна пожежа:

➖місто Одеса, Приморський район, вулиця Дерибасівська. Рятувальники не допустили знищення вогнем будинку в центрі міста. 

До Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в місті Одесі, по вулиці Дерибасівська. По прибуттю на місце виклику рятувальники встановили, що сталось загорання домашнього майна в квартирі з подальшим розповсюдженням пожежі в міжповерхових перекриттях та стінах.

Підрозділи працювали за підвищеним номером виклику. Майже дві години знадобилось рятувальникам для локалізації пожежі. Тривають роботи з ліквідації .

На щастя, загиблих та постраждалих немає.

Причина пожежі, збитки та деталі, наразі, встановлюються. 

Від ДСНС залучались 13 одиниць техніки та 50 вогнеборців.

⚫️Інші події: 

▪️Виїзд допомога населенню: 

➖(місто Одеса, Київський район, вулиця Академіка Корольова) надано допомогу по зняттю кота з даху магазину.

▪️Виїзд на дорожньо-транспортну пригоду: 

➖(Білгород-Дністровський район, село Красна Коса, траса Одеса-Рені) Вчора, о 22:04, надійшло повідомлення про зіткнення двох вантажних автомобілів. Внаслідок події загинув водій вантажного авто “MAN”, громадянин 1978 року народження. Співробітниками ДСНС за допомогою гідравлічного інструменту вилучено загиблого водія та врятовано постраждалого водія вантажного авто “DAF”, якого в стані середньої тяжкості передано працівникам швидкої медичної допомоги.



Загрузка...