У Болграді майстер з ремонту димоходів пограбував будинок, в якому працював

У Болграді майстер з ремонту димоходів пограбував будинок, в якому працював

Болградський районний суд визнав мешканця Болграда винним у скоєнні крадіжки та призначив йому покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі. Однак, враховуючі пом’якшувальні обставини, замінив реальний термін на іспитовий. Про це “Махала” дізналася з судового реєстру. 

Напередодні Нового року обвинувачений виконував ремонтні роботи димоходу та печі вдома у місцевого мешканця. Коли господар пішов по справах та залишив ремонтника на самоті, той зайшов до господарського приміщення та вкрав звідти електроінструменти, а саме: дріль та шліфувальну машину. 

Однак на цьому злочини не закінчилися. Наступного дня чоловік знову прийшов, щоб завершити роботу, а коли збирався додому, поцупив з сараю радіоприймач та флешку. Коли господар помітив пропажу, то одразу звернувся до поліції, яка знайшла винуватця та вкрадені речі. 

Підсудний під час засідання розкаявся у скоєному та розповів,  що завдяки викраденим інструментам хотів заробляти на життя, адже не має постійної роботи, а йому треба забезпечувати родину та підіймати маленьку дитину. 

Суд врахував щире каяття та відсутність претензій з боку постраждалої сторони, та замінив реальне покарання на рік іспитового строку. Крім того, підсудний має відшкодувати на користь держави 5679 гривень. 

Фото ілюстративне



Загрузка...