Звітний концерт учнів музичної школи «Ми діти твої, Україно!»(фото, відео)

Звітний концерт учнів музичної школи «Ми діти твої, Україно!»(фото, відео)
 
26 квітня у концертній залі музичної школи ім. М. Чембержі пройшов великий звітний концерт вокально-хорового і фортепіанного відділів, у який увійшли найкращі виступи талановитих учнів - лауреатів школи.
Відкрив концерт хор старших класів (керівник - І.Г. Беркуця, концертмейстер - М.М. Співак), який подарував слухачам святковий настрій.
Учасників концерту - звіту привітала директор музичної школи Хімченко Тетяна Олександрівна, яка побажала вихованцям музичної школи подальших успіхів та подякувала високопрофесійному викладацькому колективу за сприяння розвитку творчих здібностей дітей.🎼🎻💙💛
Почули слухачі вправну гру на роялі у виконанні Балабан Маргарити та Коваль Вероніки (викл. І. В. Долинська); Тімоніної Єлизавети та Друмова Артема (викл. Т.В. Андронова); Василевського Павла та викладача Первушиної В.О.; Балабан Маргарити у дуеті з викладачем Долинською І.В. та яскраві виступи талановитих випускниць викладача І. Долинської Анастасії та Феофіли Донкоглових.
Майстерною грою на скрипці чарувала викладач Світлана Вакуленко.🎻💙
Блискучі, запальні вокальні виступи дарували: Фучеджи Ірина, Плашкарьова Маргарита (викл. І.Г. Беркуця); Комурзан Валерія (викл. Щокіна Ю.С., конц. О.В. Мельникова); Гайдай Еріка (викл. Чабан А. М.); Ніколова Ксенія, Міхалакі Давид, Чілік Богдана (викл. Т.О. Годованець, конц. О.В.Мельникова)
Також на сцені привітали талановиту ученицю Чілік Богдану, яка стала «Стипендіатом Голови Одеської обласної ради обдарованим дітям Одеської області на 2024 рік» у сфері культури та мистецтв.🎉⭐🌹
Подарунком для усіх присутніх жінок став виступ вокального ансамблю «Намистечко» (кер. І.Г. Беркуця, конц. М.М. Співак), який виконав напередодні Дня Матері твір, написаний Михайлом Чембержі «Колискова для мами».
Кожен виступ, як квітка, вплітався в загальний віночок, що розквітнув різнобарвʼям під час концерту.
Вихованці Ізмаільської музичної школи продемонстрували всю свою майстерність та творчість, обдаруваши глядачів яскравими фортепіанними і вокальними номерами.
Діти - це наше майбутнє, і майбутнє всієї України.🇺🇦💙💛
Возможно, это изображение 1 человек и фортепиано
Возможно, это изображение 1 человек, фортепиано и текст «N»
Возможно, это изображение 1 человек и фортепиано
Возможно, это изображение 1 человек, фортепиано и кларнет
Возможно, это изображение 1 человек, скрипка, кларнет, арфа и фортепиано
Возможно, это изображение 2 человека, фортепиано, кларнет и скрипка
Возможно, это изображение 1 человек, кларнет, скрипка и фортепиано
 


Загрузка...