Молодь Ізмаїла вирішила зайнятися бізнесом і в цьому їм допомагає держава

Молодь Ізмаїла вирішила зайнятися бізнесом і в цьому їм допомагає держава

З метою підтримки створення з нуля або розвитку вже існуючої справи, збільшення кількості робочих місць під час війни, державою вже третій рік надається фінансова допомога початківцям і діючим підприємцям у вигляді мікрогрантів за програмою «єРобота» «Власна справа». Про це повідомляє Ізмаїльська філія Одеського обласного центру зайнятості.

Завдяки таким сміливцям, у місті Ізмаїл та районі відкриваються, як нові місця для відпочинку, навчання та краси, виробництва, надання медичних та стоматологічних послуг, так і нові робочі місця.

За програмою єРобота «Власна справа» на Ізмаїльщині Державним центром зайнятості прийнято 29 позитивних рішень, щодо реалізації бізнес-планів, та вже створено 49 робочих місць.

Тож як це працює?

Для отримання мікрогранту потрібно скласти бізнес-план та подати заяву онлайн через Портал Дія – Послуги – «Грант на власну справу». Після розгляду та захисту бізнес-плану, підприємець відкриває рахунок у АТ «Ощадбанк», куди перерахуються грантові кошти. Слід зауважити, що грантові кошти надаються на безвідсотковій підставі терміном на три роки та повертаються сумою податків та зборів.

Держава навіть під час війни спроможна підтримати тих, хто бажає почати зайнятися підприємницькою діяльністю, а також діючі бізнеси, які розширюються та потребують додаткових працівників. Перспективними є багато різних напрямків діяльності, які можна та треба розвивати у нашому районі.

Фахівці Ізмаїльської філії Одеського обласного центру зайнятості будуть раді стати у нагоді, допомогти реалізувати ваші ідеї та втілити їх у життя.

Добірка корисних посилань, які допоможуть отримати грант на створення або розвиток власної справи:

– 

Є бажання відкрити власний бізнес, але не знаєте з чого почати? Тоді обов’язково звертайтесь до підрозділів Ізмаїльської філії Одеського обласного центру зайнятості:

  • в Ізмаїлі, пр. Незалежності, 32, або за телефоном (097) 008-77-67 у робочий час (понеділок четвер з 08:00 до 17:00, п’ятниця – з 08:00 до 15:45);
  • у Кілії, вул. Миру 60 А;
  • у Вилкове, вул. Петра Сагайдачного, 13;
  • у Рені, вул. Соборна, 78 А.

Слідкуйте за цікавою та корисною інформацією про нові послуги Державної служби зайнятості на інформаційних ресурсах:

– сайт: http://izmailcz.com.ua/shukacham-roboti/vakansiji
– Telegram-канал «Ізмаїльська філія Одеського ОЦЗ»: https://t.me/izmailcz
– Telegram-канал «Вакансії Ізмаїльщини»: https://t.me/izmail_vakansiy
– Telegram-канал «Кілійщина: є робота»: https://t.me/Kiliya_filiya
– Telegram-канал «Вакансії Рені»: https://t.me/renicz



Загрузка...