В Ізмаїлі непритомний п’яний пенсіонер, прийшовши до тями, побив фельдшерку та поліціянта в кареті швидкої допомоги

В Ізмаїлі непритомний п’яний пенсіонер, прийшовши до тями, побив фельдшерку та поліціянта в кареті швидкої допомоги

Знепритомнілого чоловіка, 1964 року народження, помітили на вулиці міста Ізмаїл та викликали «швидку» для надання йому медичної допомоги. Однак, як тільки людина прийшла до тями, вона накинулася на своїх рятівників з кулаками. Про це повідомляє Бессарабія.UA з посиланням на власні джерела.

Подія сталася 2 грудня минулого року приблизно о 15:00. Як стало відомо пізніше, чоловік на вулиці заснув міцним сном після до нестями вживання алкогольних напоїв, що викликало занепокоєння небайдужих громадян і звернуло увагу поліцейських. Чоловіка перенесли до автомобіля бригади місцевої станції екстреної медицини, яка прибула на виклик, де молода дівчина – фельдшер, 1999 року народження, стала надавати непритомній людині первинну допомогу.  Прокинувшись, чоловік побачив перед собою незнайомих людей в уніформі – поряд із медпрацівницею  знаходився також поліцейський, та почав бити їх, завдавши їм ударів в обличчя. Внаслідок таких неадекватних дій чоловіка, фельдшеру швидкої допомоги та правоохоронцю були спричинені тілесні ушкодження.

У понеділок, 29 квітня, Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області розглянув матеріали справи щодо пенсіонера-забіяки за ознаками кримінального проступку, передбаченого ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України за фактом спричинення умисних легких тілесних ушкоджень фельдшеру, та ухвалив обвинувальний вирок.

Засудженого 59-річного чоловіка покарано штрафом у дохід держави в сумі 850,00 гривень.

Чоловік чекає ще одного вироку суду за подіями того грудневого дня, за обвинуваченням в умисному заподіянні працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків (ч. 2 ст. 345 ККУ). Обвинувальний акт з відповідними матеріалами знаходиться у провадженні суду з лютого поточного року.

Слід зазначити, що вказані протиправні дії відповідно до кримінального закону караються обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Джерело: Бессарабія.UA



Загрузка...