У скільки мешканцям Ізмаїлу обійдеться паска на Великдень

У скільки мешканцям Ізмаїлу обійдеться паска на Великдень

Великдень вже на порозі, тож актуальним питанням залишається придбання найголовнішого смаколика свята.

Паску до Великодня можна спекти власноруч або придбати готову. Асортимент у магазинах Ізмаїлу вражає, проте ціни коливаються у досить широкому діапазоні. Редакція інформаційного медіа-ресурсу “The Izmail Times” проаналізувала ціни на великодню випічку в місцевих магазинах.

На полицях магазинів можна знайти велике різноманіття пасок як за традиційними, так і за незвичними рецептами. Наприклад, шоколадні, апельсинові, з додаванням різних сухофруктів, горішків.

Залежно від інгредієнтів та ваги, ціни в магазинах суттєво коливаються. Так, вартість маленької паски (від 200-300 г) становить 45-55 грн. Чим більша вага, тим дорожче: паска вагою 500 г обійдеться в 85-150 грн. Якщо ви хочете не просто паску з родзинками та цукатами, але і з маком, волоськими горіхами, курагою, то вам доведеться заплатити дорожче – близько 200-260грн грн за 1 кг. Кілограмові паски коштуватимуть від 155-230 грн. Тут знову ж таки все залежить від того, з якими наповнювачами ви хочете головний атрибут Великодня.

Також в асортименті є здобні рулети з повидлом, курагою, маком, вартість яких становить від 115 до 140 грн.

Тож, хто не встиг ще підготуватися до Великодня, швидше поспішайте це зробити, адже часу лишилося не так багато. З прийдешніми вас святами!



Загрузка...