Скільки в Ізмаїльському районі триватиме комендантська година у Великодню ніч

Скільки в Ізмаїльському районі триватиме комендантська година у Великодню ніч

У неділю православні віруючі святкуватимуть найбільше свято церковного календаря – Великдень. За традицією, у ніч перед святом у всіх церквах відбуваються богослужіння. Проте через обмеження, викликані військовим часом, останні два роки святити паски віруючі могли тільки вранці, після закінчення комендантської години.

Так само буде і цього року. Про це у своєму телеграм-каналі повідомила пресслужба Ізмаїльської районної державної адміністрації, передає інформаційна агенція «Юг.Today».

«Як і раніше, обмеження триватимуть з 00:00 до 5:00 години. Пересування вулицею в цей час заборонене, тому богослужіння мають транслюватися в онлайн-режимі. Храми можна буде відвідати після завершення комендантської години.

Просимо також вжити всіх заходів, щоб уникнути значного скупчення людей в одному місці. В разі тривоги оперативно просити людей пройти до найближчого укриття. Не варто нехтувати власною безпекою, не ігноруйте попередження про повітряну тривогу, переходьте в укриття.

З переліком адрес укриттів в громадах Ізмаїльського району можна ознайомитися за посиланням: https://izmail-rda.od.gov.ua/do-uvagy-meshkancziv-izmayilskogo-rajonu-20/

Правоохоронці стежитимуть за громадським порядком та працюватимуть в посиленому режимі.

Бережіть себе та своїх близьких!

Все буде Україна!» – зазначається у повідомленні.

Підготувала Діана ГЕРГІНОВА

Джерело: «Юг.Today»



Загрузка...