Колишня Ступки без трусів, а Саліванчук і Каменських топлес: що публікували зірки цього тижня(фото)

Колишня Ступки без трусів, а Саліванчук і Каменських топлес: що публікували зірки цього тижня(фото)

Зірки часто влаштовують фотосесії і діляться знімками з прихильниками в соцмережах.

Gazeta.ua пропонує переглянути найцікавіші кадри, які публікували знаменитості цього тижня.

Колишня дружина актора Дмитра Ступки - блогерка Поліна Логунова - виклала фото, на яких показалась у ресторані. Одягла чорну сукню зі шнурівками по боках, під якою не було білизни.

Українська акторка Анна Саліванчук позувала топлес і в червоних колготках, поверх яких одягла чорні труси. Образ доповнила червоними рукавицями і хутряній накидці.

Співачка Настя Каменських постала перед камерою з оголеними грудьми, які прикрила букетом рожевих тюльпанів від Потапа. Знаменитість зібрала волосся у високий пучок і фотографувалась без макіяжу.

Німецька модель Гайді Клум знялась для обкладинки журналу Glamour. На головному кадрі знаменитість показалась у довгій сукні від українського бренду Elenareva. Крім цього Клум постала перед камерами в сукні молочного кольору від бренду Bevza.

Співачка Тіна Кароль знялась у мереживному лонгсліві з глибоким декольте. Зірка зробила ефект мокрої укладки та яскравий макіяж з бордовими губами.

Українська дзюдоїстка Дар'я Білодід блиснула довжелезними ногами у новій фотосесії. Спортсменка постала перед камерою у чорному подовженому жакеті. Талію дівчина підкреслила поясом.

Колумбійська співачка Шакіра позувала в бежевому бікіні. Кадрами, зробленими на Багамських островах, виконавиця анонсувала вихід нового треку.

Дівчина секс-символа українського кіно Тараса Цимбалюка - бізнесвумен Світлана Готочкіна - влаштувала фотосесію в Парижі. Блогерка показалась у чорній прозорій сукні без ліфа. Соски закрили блискучі хрести. Образ доповнила шкіряною курткою, ботильйонами і сонцезахисними окулярами.

Донька української співачки Олі Полякової - Марія - позувала в суцільному купальнику кольору хакі. Образ доповнила солом'яним капелюхом, сонцезахисними окулярами й шльопанцями з хутром.

Колишня дружина Володимира Остапчука - Христина Горняк - знялась в чорному ліфі та штанах. Аутфіт завершила шкіряним жакетом і мінімалістичними прикрасами.

Колишня телеведуча Валерія Крук фотографувалась оголеною. Пікантні місця прикрила ковдрою, а обличчя - долонею.



Загрузка...