На Волині горе-матір заморила голодом власну дитину: малюк не прожив і двох місяців

На Волині горе-матір заморила голодом власну дитину: малюк не прожив і двох місяців

Нещодавно у Дніпрі затримали 19-річну матір, яка хотіла продати власного сина за мільйон гривень, а на Волині жінка такого ж віку заморила немовля голодом.

Про це повідомляє Волинська обласна прокуратура у Telegram-каналі.

Зазначається, що жінка народила здорову доньку у січні 2024 року. Проте після народження мати систематично недогодовувала маля, не цікавилася його здоров'ям та не звернулася вчасно до медичного закладу задля надання допомоги дитині. Через це немовля не прожило і двох місяців.

Відповідно до висновку судово-медичної експертизи смерть дитини спричинило недостатнє харчування.

Прокурори Луцької окружної прокуратури повідомили 19-річній мешканці Луцька про підозру у злісному невиконанні обов'язків з догляду за дитиною, що призвело до серйозних наслідків (відповідно до статті 166 Кримінального кодексу України). Вирішується питання про застосування запобіжного заходу щодо підозрюваної.

За процесуального керівництва прокурорів Луцької окружної прокуратури 19-річній жительці Луцька повідомлено про підозру у злісному невиконанні обов’язків по догляду за дитиною, що спричинило тяжкі наслідки (ст. 166 КК України). Вирішується питання про обрання підозрюваній запобіжного заходу.

Джерело: apostrophe.ua



Загрузка...